Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

De Kiem natuurvoeding
Wij financieren ook
De Groene Winkel De Groene Winkel Natuurvoeding
De Ieme Natuurvoeding De Ieme Natuurvoeding Natuurvoeding
De Korenmaat De Korenmaat Natuurvoeding
De Molen De Molen Natuurvoeding

De Kiem natuurvoeding

Natuurvoeding (Milieu)

Natuurvoedingswinkel De Kiem in Asten is ontstaan in 1978, toen een groep mensen besloot een vereniging op te richten, met o.a. als doel biologische producten bereikbaar te maken voor een groter publiek.

Met behulp van vrijwilligers werd een winkeltje geopend. Nu, bijna 40 jaar en enkele verhuizingen later, is De Kiem uitgegroeid tot een moderne en volwaardige natuurvoedingswinkel van ruim 250m2. Naast een groot aanbod verse groente en fruit, zuivel, brood en kruidenierswaren, is er een groot assortiment natuurlijke huidverzorging en voedingssupplementen.

Door de jarenlange ervaring kunnen de medewerkers veel tips geven m.b.t. het bereiden van de producten, het samenstellen van een gezonde en lekkere maaltijd en hulp bieden bij vragen over een dieet, geneeskrachtige kruiden, homeopathie en voedingssupplementen.

http://www.dekiemnatuurvoeding.nl

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Burgemeester Frenckenstraat 69
Asten
Nederland