Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Duijvendak
Wij financieren ook
Eco Tijink Eco Tijink Biolandbouw
Eddy van Wijk Eddy van Wijk Biolandbouw

Duijvendak

Biolandbouw (Milieu)

Duyvendak Natuurvoeding is de winkel waar je de hele dag welkom bent voor lekker en gezond eten. Voor je ontbijtje ga je erheen om vers ambachtelijk zuurdesem brood te kopen. Voor je avondeten haal je hier seizoensproducten, vers van het land uit de biologisch gecertificeerde tuin. En voor ’s avonds is dit hét adresje voor heerlijke biologische rode, witte en rosé wijnen.

Duyvendak Natuurvoeding biedt elke dag verse producten van het land aan. De natuurproducten zijn geproduceerd via biologische richtlijnen. Er zijn dus geen chemische bestrijdingsmiddelen, conserveringsmiddelen of kunstmest gebruikt. Deze gezellige winkel in Krommenie biedt je ook een ruim assortiment aan voedingssupplementen en dieetvoeding.

Duyvendak Natuurvoeding is een begrip in biologische voeding in de regio Zaanstad. Maar gezond blijven doe je niet alleen door te eten. De persoonlijke natuurlijke verzorgingsproducten van Dr. Hauschka en Weleda houden je jong en vitaal, en dat zonder allergische bijwerkingen.

http://www.duyvendaknatuurvoeding.nl

Biolandbouw

Al van bij het begin financiert Triodos Bank de biologische landbouwsector omdat die op een natuurlijke en duurzame manier omgaat met het milieu en de dieren. Biolandbouwers gebruiken geen kunstmest, pesticiden, chemicaliƫn of genetisch gewijzigde organismen. Ze respecteren ook strenge normen op het vlak van dierenwelzijn. Zo krijgen hun dieren veel bewegingsvrijheid en voedzaam biovoer. Bovendien produceert biologische landbouw veel minder broeikasgassen dan de traditionele landbouw zodat ze een kleinere ecologische voetafdruk heeft.

Adres:
Noorderhoofdstraat 13
1561AS
KROMMENIE
Nederland