Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Ekodis
Wij financieren ook

Ekodis

Natuurvoeding (Milieu)

Ekodis is opgericht door Jan van Riel. Zijn drijfveer voor een biologische winkel komt voort uit zijn jeugd. Hij is opgegroeid in Brabant tussen de fruitbomen en het korenveld. Hij leerde dat eten de basis is van het leven. Zijn biologische winkel staat dan ook voor een manier van leven. Zo dicht mogelijk bij de natuur en de mensen.

Ekodis is dé natuurvoedingswinkel van Amsterdam-Oost en staat al dertig jaar voor vers eten. Zoals groente en fruit vanuit het seizoen, handgemaakt brood en zuivel. De winkel is de laatste jaren flink gegroeid. Dit mede dankzij de altijd deskundige adviezen over gezonde voeding.

Ekodis is een zelfstandig familiebedrijf dat directe lijnen heeft met producenten. Het is altijd duidelijk waar het biologische eten vandaan komt. Zo komen de eieren van een boerderij uit Groningen en de echte honing uit het Gooi. Van het assortiment van 5.000 producten is maar liefst 99% biologisch.

http://www.ekodis.nl

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Beukenplein 73
1092 BB
Amsterdam
Nederland