Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

FlexiFitness Ermelo
Wij financieren ook

FlexiFitness Ermelo

Recreatie (Cultuur)

FLEXIFITNESS® is een duurzaam fitnessconcept. Het is voor iedereen die kiest voor meer bewegen en een gezonde leefstijl. Hierbij geldt het principe ‘meer voor minder’: hoge kwaliteit fitness tegen scherpe tarieven. De inrichting van alle clubs bestaan uit duurzame en maatschappelijk verantwoorde materialen. FLEXIFITNESS® werkt bijvoorbeeld met cardioapparatuur waarmee de sporter zelf energie opwekt. Deze energie komt direct ten goede aan het eigen stroomnetwerk. Dit is uniek in Nederland.

Bij FLEXIFITNESS® kunnen leden zeven dagen per week onbeperkt trainen voor € 19,50 per maand. Naast basis fitness zijn aanvullende faciliteiten beschikbaar als groepslessen en zonnebank. FLEXIFITNESS® voldoet aan de eisen van The Green Fitness Company.

http://www.flexifitness.nl/

Recreatie

Een aangename vrijetijdsbesteding werkt inspirerend en verhoogt onze levenskwaliteit en creativiteit. In de vrijetijdssector financiert Triodos Bank projecten en bedrijven die sociaal of ecologisch verantwoord tewerk gaan. Zoals ecologische vakantieverblijven of alternatieve en duurzame vormen van toerisme.

Adres:
Kerkdennen 34
3851 BB
Ermelo
Nederland