Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Fun Forest Amsterdam
Wij financieren ook

Fun Forest Amsterdam

Recreatie (Cultuur)

Klimpark Fun Forest biedt een actieve, avontuurlijke en sportieve beleving in het bos aan gezinnen, scholen en bedrijven. Fun Forest heeft verschillende klimparcoursen die zich op 4 tot 11 meter hoogte in levende bomen bevinden. De klimparken willen op een ondernemende manier mensen inspireren om een positieve bijdrage te leveren die past bij haar of zijn eigen talenten en uitdagingen.

Ook zijn de klimparken toegankelijk voor mensen die om welke reden dan ook niet, of niet zo snel komen klimmen. Op het gebied van natuurbehoud en duurzaamheid zet de onderneming zich in voor bosbeheer en het heraanplanten van oerwoud. Voor kinderen van 5 t/m 7 jaar is er een speelbos en een gratis kinderparcours.

http://www.funforest.nl

Recreatie

Een aangename vrijetijdsbesteding werkt inspirerend en verhoogt onze levenskwaliteit en creativiteit. In de vrijetijdssector financiert Triodos Bank projecten en bedrijven die sociaal of ecologisch verantwoord tewerk gaan. Zoals ecologische vakantieverblijven of alternatieve en duurzame vormen van toerisme.

Adres:
Bosbaanweg 3
1182 DA
Amsterdam
Nederland