Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Kies voor duurzaam sparen en steun Selimiye

Triodos Bank is al 30 jaar actief in Europa. Haar bestaansreden: op een transparante manier duurzame ontwikkeling financieren dankzij het spaargeld van klanten. De bank financiert uitsluitend duurzame activiteiten met een meerwaarde op ecologisch, sociaal of cultureel vlak
Eén van onze recente kredietprojecten is het Selimiye-initiatief. De heropbouw van deze moskee in Sint-Joost-ten-Node beoogt naast de religieuse functie ook tal van educatieve activiteiten.

Bij Triodos Bank doet uw geld dus mooie dingen. Zoals de financiering van de moskee Selimiye of een bioboerderij, een windmolenpark, een theatergezelschap, … Kijk op "Breng uw spaargeld in kaart " en ontdek de duurzame initiatieven die wij financieren met het spaargeld van onze klanten.
En u? Wilt u ook dat uw spaargeld opbrengt en dient voor de financiering van positieve en duurzame initiatieven?

Kies de spaarformule die het beste bij u past:

Spaarformules  Rentevoet*   Getrouwheids
premie*
Minimum Bedrag Aanvragen       
Spaarrekening  0,01% 0,10% Geen 
Spaarrekening Plus 0,01%
25.000 EUR-74.999 EUR: 0,01%
Vanaf 75.000 EUR: 0,01%
[kvm:be|SA+|SA+d_Interest_NL]
[kvm:be|SA+|SA+e_Interest_NL]  
0,10% 0 EUR

* Op jaarbasis. overeenkomstig de tarieven geldig vanaf 05-02-2019,  wijzigingen voorbehouden.

Uw voordelen:

  • financieel én maatschappelijk rendement.
  • transparantie over de bestemming van uw spaargeld wordt gefinancierd: uitsluitend projecten die bijdragen tot een duurzame wereld op ecologisch, sociaal of cultureel vlak.
  • kosteloos beheer van uw rekeningen via internet, telefoon, per post of in ons kantoor in Brussel.

Spaar bij Triodos Bank en steun Selimiye: kies voor rentebestemming

Bij Triodos Bank kunt u uw interesten, of een deel van uw interesten, schenken aan een organisatie naar keuze. Zo draagt u bij tot de ontwikkeling van sociale, ecologische of culturele initiatieven en projecten. U kan dus ervoor kiezen om (een deel van) de interesten van uw Triodos spaarrekening te schenken aan Selimiye.
Geïnteresseerd?
Zodra uw Triodos spaarrekening actief is, hoeft u enkel het formulier voor rentebestemming te downloaden en ingevuld terug te sturen naar Triodos Bank, per post naar Triodos Bank, Hoogstraat 139/3, 1000 Brussel of per fax naar 02 548 28 29.

 

Downloads