Woonkrediet

Wat hebben we aan woningen die de planeet onbewoonbaar maken? Triodos Bank helpt je om duurzaam te bouwen of te renoveren. Hoe duurzamer jij je woning maakt, hoe lager de rentevoet van je woonkrediet.

Waarom deze hypothecaire lening?

Voor al je projecten met ecologische en sociale waarde

We financieren alleen woonprojecten met ecologische en sociale waarde: nieuwbouw of verbouwingen die het energieverbruik beperken, verschillende vormen van cohousing met diverse functies, ecologische renovaties. Hoe energiezuiniger en sociaal-inclusiever het project, hoe lager de basisintrest die je betaalt.

Een woonkrediet is meer dan een rentevoet

De duur van het krediet, de maandelijkse aflossing en eventuele verzekerings- en andere verplichtingen zijn net zo belangrijk.

Het renteloze renovatiekrediet van de Vlaamse overheid

Heb je een concreet woonproject? Kom er eens over praten.

Onze experts staan voor je klaar

Volg een van onze webinars

Heb je plannen om duurzaam te (ver)bouwen? Onze specialisten bekijken met jou je noden en mogelijkheden voor een woonkrediet. Volg een van onze komende webinars of bekijk degene die je gemist hebt.

Webinar volgen of bekijken

Over duurzaam wonen

Je hebt vast een hoop vragen over je woonproject

Aan welke wettelijke verplichtingen is mijn duurzaam en participatief woonproject gebonden? Zijn er premies of fiscale voordelen beschikbaar? Is er een specialist die mij wegwijs kan maken?

Leg de basis voor jouw duurzame of participatieve woonproject

Maak een simulatie van je woonkrediet

Bereken je maandelijkse aflossing