Hoe kan ik de effectenrekening van mijn organisatie raadplegen en de beleggingen beheren via Online Banking?

Als dat nog niet het geval is, koppelen wij op vraag de effectenrekening van uw organisatie aan uw Online Banking-toegang. Dat is mogelijk voor elke gebruiker. Vul daarvoor het wijzigingsformulier in dat past bij de rechtsvorm van uw organisatie en stuur het ons ondertekend terug.

 Aankoop- en verkooporders zelf doorgeven

 U kunt makkelijk zelf de aankoop- en verkooporders (eenmalig of maandelijks) in alle veiligheid doorgeven via uw smartphone of tablet dankzij onze Triodos Mobile Banking app. Het volstaat om titularis te zijn van een Triodos Business spaarrekening en een Triodos effectenrekening. Daarna kiest u voor 'Overzicht' onder de effectenrekening van uw organisatie en hoeft u alleen maar de instructies van de app te volgen.

 De effectenrekening van uw organisatie raadplegen

 U vindt zowel in Internet Banking als in de app een overzicht van de beleggingen en u ziet er ook alle orders van de afgelopen 5 jaar, ook die in behandeling. Bovendien kunt u  via Internet Banking alle rekeninguittreksels en halfjaarlijkse overzichten bekijken, printen en bewaren in PDF-formaat.

 U hebt onze Mobile Banking app nog niet gedownload?

 Kijk dan snel op onze Triodos Mobile Banking pagina of download onze app op uw smartphone of tablet en ontdek zelf de mogelijkheden: zoek 'Triodos Bank BE' in de App Store of op Google Play

Neem gerust contact op met een van onze medewerkers als u nog vragen hebt.