Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

De Blauwe Aap
Wij financieren ook

De Blauwe Aap

Onderwijs (Cultuur)

Deze locatie is geschikt voor residentiele trainingen, retraites, 'hei'dagen en andere bijeenkomsten. Goed bereikbaar, landelijk gelegen en met een rustige, open en natuurlijke sfeer. Mhartiste is gehuisvest in een voormalige boerderij in Onna, een klein gehucht bij Steenwijk in de driehoek Giethoorn-Weerribben-Havelteberg. Eigenaren Vanja Kraamwinkel en Christa Wiersma heten u van harte welkom!
Natuurlijk vergaderen en trainen
Deze locatie is geschikt voor vergaderingen, residentiële trainingen, retraites, heidagen en andere bijeenkomsten. De Blauwe Aap is goed bereikbaar, landelijk gelegen en biedt een rustige, open en natuurlijke sfeer. Opleidingsinstituut Tori Kindercoachopleiding heeft hier haar eigen plek. De Blauwe Aap is gehuisvest in een voormalige boerderij in Onna, een klein gehucht bij Steenwijk in de driehoek Giethoorn-Weerribben-Havelteberg. Eigenaren Vanja Kraamwinkel en Christa Wiersma heten u van harte welkom!

http://www.deblauweaap.com/

Onderwijs

Goed onderwijs is de voorwaarde voor menselijke ontwikkeling en vooruitgang. Iedereen heeft recht op een goede opleiding en dat een leven lang. Daarom financiert Triodos Bank verschillende vormen van onderwijs en opleiding. Het gaat ondermeer om scholen, opleidings- en conferentiecentra. Bij scholen hebben we extra aandacht voor het pedagogische beleid.

Adres:
Burgemeester G.W. Stroinkweg 124
8344 XR
Onna
Nederland