Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Natuurwinkel Barneveld
Wij financieren ook

Natuurwinkel Barneveld

Natuurvoeding (Milieu)

In Barneveld was 9 jaar lang de Natuurwinkel gevestigd, maar in november 2017 is de winkel omgebouwd naar Ekoplaza, een winkel waar je terecht kan voor alle dagelijkse, biologische boodschappen en een uitgebreid advies.
Ekoplaza staat voor bewust en lekker eten. We willen dat iedereen kan genieten van een gezonde, biologische leefstijl. Daarom bieden we goede producten voor een eerlijke prijs. Je kunt ervan op aan dat al onze producten 100% biologisch gecontroleerd zijn en we bieden onze boeren, telers en producenten hiervoor een goede prijs. Ekoplaza Nieuwegein, voor jouw biologische leefstijl. Sinds dit jaar zijn alle producten in onze winkel BPA vrij, dat eet nog lekkerder!
Naast ons uitgebreide assortiment voeding, bieden we een ruim assortiment aan natuurlijke cosmetica en hebben we een schoonheidssalon waar u heerlijk kunt genieten van een (gezichts)behandeling.

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Nieuwe Markt 9
3771 CB
Barneveld
Nederland