Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Sophie's Kunstprojecten
Wij financieren ook
Smart Estate B.V. Smart Estate B.V. Kunst en cultuur
Somewhere Somewhere Kunst en cultuur
Soraya Ebrahimi Soraya Ebrahimi Kunst en cultuur
Spanjaardshof Spanjaardshof Kunst en cultuur

Sophie's Kunstprojecten

Kunst en cultuur (Cultuur)

Sophies Kunstprojecten is een kunstenaarsinitiatief dat zich al meer dan 25 jaar inzet voor ruimte en gelegenheid voor kunst in de stad Utrecht.

Sophies Kunstprojecten bestaat uit Stichting Sophia en Stichting Professioneel Atelierverhuur Nederland. Samen realiseren en beheren deze stichtingen werkruimte voor kunstenaars, creatieve ondernemers en culturele instellingen. Op dit moment verhuren ze samen ruim 250 ruimtes in 12 verschillende panden. Daarmee is Sophies Kunstprojecten een van de grootste werkruimtekoepels van Nederland.

Naast ateliers en kantoren beheert Sophies Kunstprojecten ook repetitie-, cursus- en expositieruimtes. Regelmatig realiseren ze in samenwerking met huurders culturele manifestaties en projecten.

http://www.sophieskunstprojecten.nl

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur verruimt horizonten en biedt de samenleving een schat aan rijkdom die het louter materialistische overstijgt. Kunst brengt mensen samen en kan een aanzet zijn voor positieve veranderingen. Daarom is kunst en cultuur een essentieel onderdeel van duurzame ontwikkeling, en een sector die Triodos Bank financiert. We verlenen krediet aan heel wat kunstenaarsgezelschappen, cultuurhuizen en artiesten, en dat in alle mogelijke disciplines: muziek, theater, beeldende kunst, film of moderne dans.

Adres:
Gruttersdijk 12
3514 BG
Utrecht
Nederland