Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Thrive
Wij financieren ook

Thrive

Recreatie (Cultuur)

Marco Rodie is eigenaar van Thrive met drie yogastudio’s in Amsterdam. Na een carrière in het bedrijfsleven wil Marco zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat yoga kan betekenen in je dagelijks leven. Thrive richt zich op een dynamische yogavorm van bewegen. Zonder daarbij de traditionele aspecten van de 3.000 jaar oude filosofie van yoga te verliezen.

Thrive is meer dan ‘alleen’ een yogastudio. Het is een plek waar je je thuis en op je gemak voelt. Even weg uit de dagelijkse sleur: Prime Time, aandacht voor jezelf, jouw moment. De naam Thrive betekent dan ook zoveel als ‘opbloeien, groeien, bewust worden’.

Thrive biedt verschillende mogelijkheden voor individuele groei en ontwikkeling, zodat je gezonder en bewuster je leven kunt leven. Naast ‘gewone’ yoga biedt Thrive ook Aerial Yoga, Pilates en verschillende massages. Ook is er een 8-weekse Mindfulness training als laagdrempelige vorm van bewustwording.

http://www.thriveyoga.nl

Recreatie

Een aangename vrijetijdsbesteding werkt inspirerend en verhoogt onze levenskwaliteit en creativiteit. In de vrijetijdssector financiert Triodos Bank projecten en bedrijven die sociaal of ecologisch verantwoord tewerk gaan. Zoals ecologische vakantieverblijven of alternatieve en duurzame vormen van toerisme.

Adres:
IJburglaan 961
Amsterdam
Nederland