Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Panta Rhei
Wij financieren ook
Orion Orion Gezondheidszorg
PIT 59 PIT 59 Gezondheidszorg
Paridjeza Paridjeza Gezondheidszorg

Panta Rhei

Gezondheidszorg (Sociaal)

Zorgresidentie Holland is een particuliere zorginstelling, gehuisvest in twee villa’s. De kapitale herenhuizen staan in het centrum van Baarn, een bosrijke omgeving. Paleis Soestdijk en Kasteel Drakestijn liggen op steenworp afstand.
De zorgresidentie biedt plek aan 36 bewoners. De monumentale panden zijn gerenoveerd en in oude glorie hersteld. De panden zijn nu volledig duurzaam. Energie wordt onder andere opgewekt door middel van warmtepompen, zonnecollectoren en warmteterugwinningssystemen. DS Verzorgd Wonen, die meerdere zorgresidenties in het Gooi onder beheer heeft, nam het initiatief voor deze renovatie. Zorgresidenties van DS Verzorgd Wonen onderscheiden zich door de grote algemene ruimtes en hoge aantal verzorgingsuren per bewoner. Respect en empathie zijn sleutelwoorden.

http://www.dsgr.nl

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
Javalaan 1-3
3743HE
Baarn
Nederland