Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

6Dcreations
Wij financieren ook
Willebrordus Demos Sportvereniging Willebrordus Demos Sportvereniging Maatschappelijke projecten
Zorgboerderij Slingertuin Zorgboerderij Slingertuin Maatschappelijke projecten
Ad de Jong Ad de Jong Kunst en cultuur
Andre Daemen Andre Daemen Kunst en cultuur

6Dcreations

Kunst en cultuur (Cultuur)

6Dcreations ontwerpt creatieve scenario’s waarbij alle zes de zintuigen geprikkeld worden. Dit doen ze aan de hand van diverse effecten, oftewel zintuigprikkelende producten. Gewenste effectiviteit bereiken ze met een pallet aan zinnenprikkelende diensten.

Een van de zintuigprikkelende faciliteiten is de Sensefloor. Deze trillende en verlichte dansvloer zet geluid om in trilpatronen met behulp van trilmechanismen. Je hoort de muziek niet alleen, maar je voelt het onder je voeten. Een spannende ervaring die voor iedereen toegankelijk is.

Aroma Jockey is een ander ontwerp van 6D. Dit is een artiest die een performance geeft met geuren die passen bij de emoties van het moment of de muziek.

De financiering door Triodos Bank is mogelijk gemaakt door een borgstelling van het NSGK borgstellingsfonds.

http://www.6dcreations.com

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur verruimt horizonten en biedt de samenleving een schat aan rijkdom die het louter materialistische overstijgt. Kunst brengt mensen samen en kan een aanzet zijn voor positieve veranderingen. Daarom is kunst en cultuur een essentieel onderdeel van duurzame ontwikkeling, en een sector die Triodos Bank financiert. We verlenen krediet aan heel wat kunstenaarsgezelschappen, cultuurhuizen en artiesten, en dat in alle mogelijke disciplines: muziek, theater, beeldende kunst, film of moderne dans.

Adres:
Verbeetenstraat 10
4812XL
Breda
Nederland