Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Van Hollant Craenenbroeck
Wij financieren ook
USVA USVA Gezondheidszorg
V.O.F. Buiten V.O.F. Buiten Gezondheidszorg
Villa Boerebont Villa Boerebont Gezondheidszorg
Villa Hooghe Heide Villa Hooghe Heide Gezondheidszorg

Van Hollant Craenenbroeck

Gezondheidszorg (Sociaal)

Van Hollant Craenenbroeck is het particuliere alternatief voor de reguliere verzorgings- en verpleeghuizen in de Noord-Hollandse gemeente Heiloo en omgeving. Een plek waar ouderen zelfstandig, in hun eigen appartement, in een zorgzame en verzorgde omgeving kunnen wonen. Een echt ‘thuis’, maar wel met de veiligheid van 24 uur per dag zorgaanwezigheid.
Wanneer de gezondheidssituatie van clienten verandert, wordt de zorg daarop aangepast. Dit zorgt ervoor dat bewoners in hun eigen appartement kunnen blijven wonen, met of zonder hun partner. In Craenenbroeck zijn partners ook welkom, ook als één van beiden een zorgvraag heeft. Gastvrijheid, zorg met aandacht, keuzevrijheid, privacy en wonen met gelijkgestemden zijn de kernwaarden van Craenenbroeck.

http://www.vanhollant.nl

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
Kennemerstraatweg 229-237
1851 NA
Heiloo
Nederland