Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Vrije Basisschool Maria Middelares
Wij financieren ook

Vrije Basisschool Maria Middelares

Onderwijs (Cultuur)

"De school in het dorp, van het dorp." Dat is de leuze van de Vrije Basisschool Maria Middelares in Sint-Job-In-'t-Goor, ten noorden van Antwerpen. Actieve betrokkenheid tussen de school en de lokale gemeenschap is dan ook een van de waarden van de katholieke school. Een kleine 600 leerlingen volgen er les. Omdat er nog geen eetzaal was en onvoldoende ruimte voor lessen bewegingsopvoeding, besloot de school een nieuw gebouw op te trekken, met zowel een turnzaal als een kantine. Triodos Bank heeft voor het niet-gesubsidieerde gedeelte een krediet verleend, met een waarborg van de Vlaamse Gemeenschap.

http://www.maria-middelares.be

Onderwijs

Goed onderwijs is de voorwaarde voor menselijke ontwikkeling en vooruitgang. Iedereen heeft recht op een goede opleiding en dat een leven lang. Daarom financiert Triodos Bank verschillende vormen van onderwijs en opleiding. Het gaat ondermeer om scholen, opleidings- en conferentiecentra. Bij scholen hebben we extra aandacht voor het pedagogische beleid.

Voorzitter Gerard Verdonck

"De Triodos-medewerkers zijn duidelijk vertrouwd met investeringen in het onderwijs. De contacten verliepen uitermate doeltreffend en professioneel, zodat de financiering van ons project onder goede voorwaarden voor de school te dragen is."

Adres:
Hogebaan 2
2960
Sint-Job-In-'t-Goor
België