Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Gemeente Arnhem/ Rozet
Wij financieren ook
François Vioolbouw François Vioolbouw Kunst en cultuur
Galerie Terra Delft Galerie Terra Delft Kunst en cultuur
Gemeente Leeuwarden Gemeente Leeuwarden Kunst en cultuur
Global Art Company Global Art Company Kunst en cultuur

Gemeente Arnhem/ Rozet

Kunst en cultuur (Cultuur)

Rozet is het centrum voor cultuur, kennis en educatie in Arnhem. Een podium voor stedelijke activiteiten, gericht op maatschappelijke en duurzame ontwikkeling en de creatieve industrie van Arnhem. Het centrum vervult een sociale functie. Het is een zogenaamde ‘derde plaats’. Een plek naast je huis en je werkplek. Het is een ontmoetingsplek waar je op een informele manier onder de mensen kunt zijn.
Het gebouw biedt moderne vergaderzalen, een panoramaterras, auditorium en dans, theater, muziek en beeldende lokalen. Binnen de muren van het groot stedelijke en robuuste gebouw zijn de bibliotheek, Volksuniversiteit, het Erfgoedcentrum, Kunstbedrijf Arnhem, Kunstuitleen ToART, en café-restaurant Momento gehuisvest. Rozet werkt samen met deze huurders om kennis te delen, verdieping te bieden en bezoekers te prikkelen.

http://www.rozet.nl

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur verruimt horizonten en biedt de samenleving een schat aan rijkdom die het louter materialistische overstijgt. Kunst brengt mensen samen en kan een aanzet zijn voor positieve veranderingen. Daarom is kunst en cultuur een essentieel onderdeel van duurzame ontwikkeling, en een sector die Triodos Bank financiert. We verlenen krediet aan heel wat kunstenaarsgezelschappen, cultuurhuizen en artiesten, en dat in alle mogelijke disciplines: muziek, theater, beeldende kunst, film of moderne dans.

Adres:
Kortestraat 16
6811 EP
Arnhem
Nederland