Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

iinn Sustainable Beauty
Wij financieren ook
Viewpoint Productions Viewpoint Productions Professionele diensten
geWoonboot geWoonboot Professionele diensten
textual textual Professionele diensten
Antoon Reijntjens Architect Antoon Reijntjens Architect Duurzaam (ver)bouwen

iinn Sustainable Beauty

Professionele diensten (Sociaal)

iinn is een unieke kapper, beautysalon én spa in Amsterdam. Het team medewerkers wil via natuurlijke behandelingen een positieve bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. Het bedrijf is gevestigd in een rijksmonument uit 1737. iinn verzorgt hier complete haar- en huidbehandelingen, maar ook korte ‘iinn between’ behandelingen. Zoals een ontspannende Stressfix massage.

De medewerkers zijn opgeleid om jou als klant op een positieve manier bewust je uiterlijk te laten voelen. Het ambacht staat centraal en ‘hair and beauty’ worden met elkaar geïntegreerd. Optimale verzorging dus, met gebruik van plantaardige producten.

Voor je haar en huid zijn er de ecologische producten van Aveda. Samen met Aveda werkt iinn mee aan het verbeteren van leef- en werkomstandigheden in de wereld. Zo kunnen bijvoorbeeld in Nepal mensen werken aan de productie van het duurzaam groene papier van de cadeausets.

http://iinn.nl/sustainable_beauty/

Professionele diensten

Triodos Bank stimuleert vernieuwingen die duurzame groei mogelijk maken. Daarom financieren we een brede waaier dienstverlenende bedrijven die onder andere ondersteuning, vorming, of praktisch advies aanbieden aan ondernemers en organisaties met duurzame waarden. Voorbeelden zijn advies- en onderzoeksbureaus met een sociale of duurzame meerwaarde.

Adres:
Singel 188 BG
1016 AA
Amsterdam
Nederland