Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Bulletproof Cupid
Wij financieren ook

Bulletproof Cupid

Kunst en cultuur (Cultuur)

Bulletproof Cupid is een onafhankelijk productiehuis voor films gevestigd in België (Antwerpen) en werd opgericht door Wim en Katleen Goossens.
Het bedrijf legt zich vooral toe op de ontwikkeling en productie van eigen filmprojecten alsook op internationale co-productie en service productie, waarbij buitenlandse filmploegen professioneel worden begeleid en gefacilliteerd.
Het vertellen van goeie verhalen, in al zijn vormen (fictiefilms, animatie, documentaire, enz.), is dé drijfveer van Bulletproof Cupid. Het bedrijf produceerde onder andere 'Badpakje 46', 'Brossé', 'Storm', 'Cloudboy' en 'Everest in Peace'.
Als service producer was het bedrijf betrokken bij vele internationale films waaronder Tim Burtons 'Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children', 'The Fifth Estate', 'Guardians of the Galaxy' en nog vele anderen.

Voor meer info www.bulletproofcupid.be

Triodos Bank heeft met een termijnkrediet de werking van het productiehuis gefinancierd.

http://www.bulletproofcupid.be

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur verruimt horizonten en biedt de samenleving een schat aan rijkdom die het louter materialistische overstijgt. Kunst brengt mensen samen en kan een aanzet zijn voor positieve veranderingen. Daarom is kunst en cultuur een essentieel onderdeel van duurzame ontwikkeling, en een sector die Triodos Bank financiert. We verlenen krediet aan heel wat kunstenaarsgezelschappen, cultuurhuizen en artiesten, en dat in alle mogelijke disciplines: muziek, theater, beeldende kunst, film of moderne dans.

Adres:
Steenweg op Waarloos 63A Unit 19
2840
Rumst
België