Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Brownies&downieS
Wij financieren ook
Brandt & Levie B.V. Brandt & Levie B.V. Natuurvoeding
Bret Bret Natuurvoeding
Café de Ceuvel Café de Ceuvel Natuurvoeding
Chocolatemakers BV Chocolatemakers BV Natuurvoeding

Brownies&downieS

Natuurvoeding (Milieu)

Brownies&downieS is een keten van lunchcafés waar mensen werken met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. De combinatie van een kwalitatief hoogstaand culinair niveau en de bediening door mensen met een beperking maakt hen uniek.

Mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt spelen de hoofdrol bij het bedrijf. Maar ‘beperking’ is eigenlijk niet echt een passend woord. Brownies&downieS ziet namelijk geen beperkingen, maar mogelijkheden. De organisatie biedt mensen met mogelijkheden een leerwerkplek. Een plek waar zij kunnen groeien en zichzelf iedere dag verder kunnen ontwikkelen. Zo worden ze klaargestoomd voor de toekomst. Misschien zelfs voor een betaalde baan bij een fantastisch bedrijf.

http://www.browniesanddownies.nl/

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Kanaalkade 17
1811 LP
Alkmaar
Nederland