Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Aurora Futura
Wij financieren ook

Aurora Futura

Hernieuwbare energie (Milieu)

Maurice Foppele, de oprichter van Aurora Futura, gelooft dat de wereld om ons heen leefbaarder en zuiniger wordt door slim gebruik van ‘smart home’-technologie. Techniek moet automatisch voor je werken waar en wanneer dat kan, en controleerbaar zijn waar je ook bent. Zo’n slimme inrichting regelt het team van ontwerp tot installatie, dus zonder dat klanten zich er druk om hoeven te maken hoe het werkt.

De verwarming die aangaat als je 30 minuten van huis bent. Dakramen die vanzelf dichtgaan als het regent. Het zijn enkele voorbeelden. Aurora Futura maakt woningen, maar ook kantoren, horecapanden en musea energiezuinig, veilig, duurzaam en comfortabel. Elk ontwerp wordt afgestemd op hoe de ruimtes worden gebruikt, de wensen van de gebruikers en natuurlijk ook het budget.

Aurora Futura zorgt ervoor dat je sfeerverlichting, verwarming, klimaatbeheersing, audio/video en veiligheid aansluit bij leefstijl, dagindeling en werkritme. Hierdoor verkleint je ecologische voetafdruk. De oplossingen kunnen in een heel pand toegepast worden, maar je kunt ook bij één ruimte beginnen. Dat is ook slim.

http://www.aurorafutura.nl/

Hernieuwbare energie

Voor onze energie zijn we momenteel in grote mate afhankelijk van fossiele brandstoffen. Die berokkenen grote schade aan het milieu en dragen bij tot de klimaatopwarming. Volgens Triodos Bank is er daarom een fundamentele overschakeling nodig naar groene, hernieuwbare energie. Om die overstap te stimuleren, financieren we de sector van de groene energie, en in het bijzonder windenergie, zonne-energie en energieproductie op basis van waterkracht.

Adres:
Fannius Scholtenstraat 61D
1051 EV
Amsterdam
nederland