Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Art Europe Auctions
Wij financieren ook
Andre Daemen Andre Daemen Kunst en cultuur
Arjen Leendertz Arjen Leendertz Kunst en cultuur
Artgrafica Artgrafica Kunst en cultuur
Arthouse Concepts Arthouse Concepts Kunst en cultuur

Art Europe Auctions

Kunst en cultuur (Cultuur)

Art Europe combineert live en online veilingen. Ze werken met de beste vak professionals en bedrijven in de kunst en cultuursector. Het netwerk rijkt over een groot deel van de internationale kunst community, zowel particulier als zakelijk. Art Europe koopt lokaal en verkoopt wereldwijd. Hierin wordt zaken gedaan met en door onze vertrouwde connecties.

Doel is om verkopers de beste resultaten te kunnen bieden en kopers te helpen de mooiste en bijzonderste stukken te kunnen bieden.

Art Europe Auction verkoopt niet alleen kunst maar verkoopt bovenal ook een beleving waar haar klanten een onderdeel van zijn. De veilingen gaan van zeer bijzonder en besloten tot klassieke veilingen, vaak op hele bijzondere plekken.

arteuropeauctions.com

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur verruimt horizonten en biedt de samenleving een schat aan rijkdom die het louter materialistische overstijgt. Kunst brengt mensen samen en kan een aanzet zijn voor positieve veranderingen. Daarom is kunst en cultuur een essentieel onderdeel van duurzame ontwikkeling, en een sector die Triodos Bank financiert. We verlenen krediet aan heel wat kunstenaarsgezelschappen, cultuurhuizen en artiesten, en dat in alle mogelijke disciplines: muziek, theater, beeldende kunst, film of moderne dans.

Adres:
KNSM laan 121
1019LB
Amsterdam
Nederland