Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Spirit Amsterdam
Wij financieren ook
SpeelBoek SpeelBoek Detailhandel non-food
St1 gallery St1 gallery Detailhandel non-food
Stg. Kringloopcentrum Bohero Stg. Kringloopcentrum Bohero Detailhandel non-food

Spirit Amsterdam

Detailhandel non-food (Sociaal)

Het allereerste bio-café groeide in 2005 uit tot Spirit. Tegenwoordig wordt Spirit gerund door Daniël en Roosmarijn Saat. Spirit is een restaurant waar de gerechten elke dag eigenhandig gemaakt worden. Met respect voor mens, dier, milieu en economie. Spirit heeft een gevarieerd vegetarisch buffet, zowel warm als koud. Ze kiezen het beste van de natuur en werken met de ingrediënten van het seizoen.

Spirit is 100% biologisch gecertificeerd door Skal. Spirit was daarmee een van de eerste restaurants in Nederland met een EKO-keurmerk Horeca 100%. Er is gekozen voor vegetarisch eten omdat ingrediënten zoals peulvruchten, zeegroenten, tempeh en soja veel gezonde eiwitten bevatten en weinig energie kosten om te produceren.

Bijzonder aan het concept van Spirit is dat je betaalt voor het gewicht van je bord (met eten erop). Bij de kassa wordt je bord gewogen. Zo kun je niet alleen zelf bepalen wat je eet, maar ook hoeveel.

http://www.spiritamsterdam.nl

Detailhandel non-food

Triodos Bank financiert duurzame winkeliers die niet enkel naar winst streven maar ook aandacht hebben voor sociale en ecologische waarden. Het kan gaan om speciaalzaken met ambachtelijke producten zoals duurzame kledij of speelgoed, maar ook om verkopers van hulpmiddelen voor mensen met een beperking.

Adres:
Czaar Peterstraat 2A
1018PR
Amsterdam
Nederland