Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Schneider Real Estate
Wij financieren ook
Royal Ship Royal Ship Professionele diensten
S.K.B. St. Kleinschalige Bedrijven S.K.B. St. Kleinschalige Bedrijven Professionele diensten
Seats2meet Seats2meet Professionele diensten
Specialisterren Specialisterren Professionele diensten

Schneider Real Estate

Professionele diensten (Sociaal)

Schneider Real Estate faciliteert werkruimte voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast bieden ze huisvesting aan International Innovation Company. Dit bedrijf kenmerkt zich door de ontwikkeling van innovatieve producten, maar ook door het maatschappelijk verantwoord produceren en assembleren van deze innovaties.
Schneider Real Estate werd bekend met de uitvinding van de Wine Saver in 1986, dit handigheidje wordt nog steeds in meer dan 40 miljoen huishoudens gebruikt.

Oprichter Bernd Schneider was zijn tijd al ver vooruit en heeft 30 jaar geleden al de stap gezet om te werken met mensen met een beperking voor de productie en assemblage van zijn uitvinding. Bernd vindt het belangrijk om deze mensen een goede werkomgeving te bieden en liet hiervoor in 2009 een pand bouwen waar een groot deel werd ingericht voor de sociale werkplaats.

Het huidige pand biedt werkgelegenheid voor maar liefst 150 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en is verantwoordelijk voor het grootste deel van de productie van de merken Vacu Vin en Tomorrow’s Kitchen. Er worden ook werkzaamheden verricht voor externe partijen.

Professionele diensten

Triodos Bank stimuleert vernieuwingen die duurzame groei mogelijk maken. Daarom financieren we een brede waaier dienstverlenende bedrijven die onder andere ondersteuning, vorming, of praktisch advies aanbieden aan ondernemers en organisaties met duurzame waarden. Voorbeelden zijn advies- en onderzoeksbureaus met een sociale of duurzame meerwaarde.

Adres:
Groothandelsweg 1
2645EH
Delfgauw
Nederland