Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

EXKi Amsterdam
Wij financieren ook
Driekant Broodfabriek Driekant Broodfabriek Natuurvoeding
Driekant Driekant Natuurvoeding
EXKi Den Haag EXKi Den Haag Natuurvoeding
Ecocentrum Emma Ecocentrum Emma Natuurvoeding

EXKi Amsterdam

Natuurvoeding (Milieu)

EXKi is een Fast-good-food-restaurant met gezonde dagverse producten, direct klaar om gegeten te worden. De ingrediënten die EXKi gebruikt zijn op basis van natuurlijke producten, seizoensgebonden en voornamelijk biologisch. Ook hebben de winkels een ruim vegetarisch, veganistisch en glutenvrij assortiment.

Duurzame ontwikkeling en het verkleinen van de ecologische footprint is al sinds het begin van EXKi de basis van alle restaurants. Dit doen de restaurants onder andere door het sorteren van afval en het gebruiken van ecologische onderhoudsproducten en verpakkingen. De restaurants draaien op groene stroom en zijn ingericht met zoveel mogelijk hergebruikt materiaal.

De vestiging op Amsterdam Centraal ligt op een prachtige locatie aan het IJ en biedt een fantastisch uitzicht over het water. EXKi is een keten en heeft verschillende vestigingen in de Benelux, Frankrijk en Italië.

http://www.exki.nl

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
De Ruijterkade 36c
1012AA
Amsterdam
Nederland