Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Kontakt der Kontinenten
Wij financieren ook
KIEM Innovations KIEM Innovations Professionele diensten
Kloosterboer Decor Kloosterboer Decor Professionele diensten
Kyotolease Kyotolease Professionele diensten
Lubbers Groenservice Lubbers Groenservice Professionele diensten

Kontakt der Kontinenten

Professionele diensten (Sociaal)

Kontakt der Kontinenten is een conferentiehotel zonder winstoogmerk. Het conferentiehotel is een ontmoetingsplek voor wereldburgers. Iedereen is welkom, ongeacht afkomst, denkwijze of religie. Kontakt der Kontinenten Traning & Advies verzorgt in het kader van wereldburgerschap cursussen, trainingen en conferenties. De doelstelling is om mensen te interesseren voor mondiale vraagstukken, hen bewust te maken van hun wereldburgerschap en om hen te bewegen een bijdrage te leveren aan een meer duurzame en rechtvaardige samenleving.

In het kader van de doelstelling ontvangen organisaties met een maatschappelijke doelstelling en NGO’s in de weekends korting op het verblijf.

http://www.KontaktderKontinenten.nl

Professionele diensten

Triodos Bank stimuleert vernieuwingen die duurzame groei mogelijk maken. Daarom financieren we een brede waaier dienstverlenende bedrijven die onder andere ondersteuning, vorming, of praktisch advies aanbieden aan ondernemers en organisaties met duurzame waarden. Voorbeelden zijn advies- en onderzoeksbureaus met een sociale of duurzame meerwaarde.

Adres:
Amersfoortseweg 20
3769 AS
Nederland