Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Stichting Minhaj-ul-Quran International Netherlands
Wij financieren ook

Stichting Minhaj-ul-Quran International Netherlands

Levensbeschouwing (Cultuur)

Stichting Minhaj-ul-Quran NL is een veelzijdige islamitische organisatie, die zich in Nederland inzet voor het verspreiden van de boodschap van liefde, vrede en kennis. Dit doet de stichting door middel van humanitaire, educatieve, spirituele, culturele en maatschappelijke activiteiten. Voorbeelden van projecten zijn taalstudies, literatuurcursussen, vieringen van hoogtijdagen, culturele festiviteiten en anti-radicaliseringsseminars. De stichting is landelijk actief en internationaal vertegenwoordigd in de wereldwijde NGO Minhaj-ul-Quran International. De doelgroep is tweeledig: enerzijds de Pakistaanse migrantenfamilies en anderzijds multiculturele jongeren uit met name Zuid-Holland.

Stichting Minhaj heeft samengewerkt met het Clingendael Instituut, Leiden Universiteit, International Centre for Counter-Terrorism, Gemeente Den Haag en Erasmus Universiteit Rotterdam.

Stichting Minhaj levert een duurzame bijdrage aan de maatschappij door te investeren in mensen en hun rol in de maatschappij, waarbij de nadruk ligt op emancipatie, verbinding en educatie.

https://www.minhaj.nl/

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert organisaties die werken rond spirituele waarden, waarbij de menselijke vrijheid en gelijkwaardigheid centraal staat. Het gaat onder andere om meditatiecentra waar iedereen welkom is om zich te herbronnen en bezinningsoorden waar mensen innerlijke rust vinden of op verschillende manieren aan hun spirituele ontwikkeling werken.

Adres:
Gabriël Metsustraat 138
2525 XV
Den Haag
Nederland