Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Vreedenhoff
Wij financieren ook
Villa Boerebont Villa Boerebont Gezondheidszorg
Villa Hooghe Heide Villa Hooghe Heide Gezondheidszorg
Woonerf Luscinia Woonerf Luscinia Gezondheidszorg

Vreedenhoff

Gezondheidszorg (Sociaal)

Vreedenhoff is een kleinschalig woon-, zorg- en activiteitencentrum voor ouderen. Eigenlijk een verpleeghuis, verzorgingshuis en bejaardenhuis in één. Er wonen mensen met lichte en zwaardere zorg- en ondersteuningsvragen, waarbij somatische, psychogeriatrische of psychiatrische problemen aan de orde kunnen zijn. Ook is er de mogelijkheid een appartement te huren rondom het terrein van Vreedenhoff. Dit heet tegenwoordig Scheiden Wonen Zorg. Deze drie vormen onder één dak is al bijzonder, maar er wonen ook nog 5 studenten tussen de 17 en 25 jaar in Vreedenhoff.

Vreedenhoff wil het gezelligste huis van Arnhem zijn: een plek waar mensen met plezier wonen. Een plek vol uiteenlopende activiteiten en waar verschillende mensen elkaar graag ontmoeten. Een plek waar mensen met plezier even langskomen.

https://www.vreedenhoff.nl/

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
Esperantolaan 2
6824 LV
Arnhem
Nederland