Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

MCB Atelier
Wij financieren ook
GRACQ GRACQ Milieutechnologie
Ginkgo Ginkgo Milieutechnologie
ORKA Relighting ORKA Relighting Milieutechnologie
Pantarein Water Pantarein Water Milieutechnologie

MCB Atelier

Milieutechnologie (Milieu)

MCB Atelier is een Brusselse vennootschap die actief is in twee aparte domeinen: computergestuurd zagen in hout en de realisatie van tijdelijke of permanente structuren (decors, beursstands, interieurinrichting) op een ecologisch verantwoorde manier dankzij MOD’s.
- MOD’s zijn modulaire duurzame houtstructuren die worden afgestemd op de inrichtingsbehoeften van de klanten (volgens hetzelfde principe als Lego: ze zijn licht en modulair en worden gecombineerd tot wat men wil). Deze herbruikbare oplossing wordt verhuurd voor theaterdecors, winkelinrichting, evenementen enz. De grondstof (hout), het transport en de logistiek worden gedurende het hele productieproces geoptimaliseerd (productie gebeurt in België). De MOD’s zijn een echte duurzame innovatie. Belangrijkste voordelen: het hergebruiken van een groot deel van de structuur (65 tot 85 %), het gebruik van lokale materialen of materialen met FSC-certificaat, een kortere montagetijd, diverse toepassingen voor hergebruik, rentabiliteit op lange termijn, productie in Brussel.
Triodos Bank hielp het bedrijf in de groeifase door het toekennen van een kredietlijn tot dekking van de kasmiddelen.

http://www.mcb-atelier.be

Milieutechnologie

Ecologische vernieuwingen en een ecologische manier van leven maken een duurzame toekomst mogelijk. Triodos Bank financiert daarom bedrijven en organisaties die zich inspannen om onze milieu-impact te verminderen. Het kan gaan om producten, productieprocessen of de manier waarop we ons verplaatsen. Belangrijke sectoren in dat domein zijn recyclage en mobiliteit.

Adres:
Rue henri-Joseph Genesse 34/2
1070
Bruxelles
Belgique