Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Tennisvereniging Lisserbroek
Wij financieren ook

Tennisvereniging Lisserbroek

Recreatie (Cultuur)

Tennisvereniging Lisserbroek is een samenwerking aangegaan met de naastliggende voetbalvereniging in het kader van Lisserbroek SamenMeerGroen.

In de loop van 2017 wordt de baanverlichting voorzien van led-lampen. Op het dak van de kantine worden 80 zonnepanelen geplaatst. Met de aanschaf van zonnepanelen en led-verlichting zal het stroomverbruik met minimaal 85% afnemen. Ook de uitstoot wordt met 12.500 kilo Co2 per jaar verminderd. Deze besparing is zodanig, dat de investering in 15 jaar terug wordt verdiend. Er wordt een opwekgarantie van 25 jaar gegeven door het installateursbedrijf “Sportief Opgewekt”. De besparing loopt dus na de terugverdienperiode nog zeker 10 jaar door. Dit groene project zal voor de inwoners van Lisserbroek tot voorbeeld dienen.

http://www.tvlisserbroek.nl/

Recreatie

Een aangename vrijetijdsbesteding werkt inspirerend en verhoogt onze levenskwaliteit en creativiteit. In de vrijetijdssector financiert Triodos Bank projecten en bedrijven die sociaal of ecologisch verantwoord tewerk gaan. Zoals ecologische vakantieverblijven of alternatieve en duurzame vormen van toerisme.

Adres:
Kikkerbeetstraat 3
2165 WB
Lisserbroek