Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

La Ferme au Moulin
Wij financieren ook
Klokhofstede cvba Klokhofstede cvba Biolandbouw
La Ferme Larock La Ferme Larock Biolandbouw
Landwijzer vzw Landwijzer vzw Biolandbouw

La Ferme au Moulin

Biolandbouw (Milieu)

In hun biologische groenten- en paardenboerderij kweken Cédric en Emile, allebei gepassioneerd door de aarde, een vijftigtal seizoensgroenten. Doordat ze ecologisch wilden werken en enkel de beste kwaliteit wilden leveren, hebben ze gekozen voor biologische productie. In hun grond kunnen de fauna en flora zich in volle harmonie ontwikkelen. En in hun winkeltje bieden ze vergeten, originele, ‘klassieke’ groenten aan boordevol smaak!
Céline was altijd al dol op paarden en deelt graag haar ervaring en knowhow. Met respect voor iedereen begeleidt ze kinderen en volwassenen en hun paarden, van inrijden over wandelen, voltige of springen tot dressuur …
De boerderij is ook de perfecte locatie om gezellige momenten onder familie of vrienden door te brengen: ze organiseren kinderfeestjes, ezeltochten, ritjes in een paardenkoets … In de mooi gerestaureerde oude molen is een vakantiehuisje voor 4 personen ondergebracht.

http://www.lafermeaumoulin.be/

Biolandbouw

Al van bij het begin financiert Triodos Bank de biologische landbouwsector omdat die op een natuurlijke en duurzame manier omgaat met het milieu en de dieren. Biolandbouwers gebruiken geen kunstmest, pesticiden, chemicaliën of genetisch gewijzigde organismen. Ze respecteren ook strenge normen op het vlak van dierenwelzijn. Zo krijgen hun dieren veel bewegingsvrijheid en voedzaam biovoer. Bovendien produceert biologische landbouw veel minder broeikasgassen dan de traditionele landbouw zodat ze een kleinere ecologische voetafdruk heeft.

Adres:
Rue au Moulin 10
4350
Remicourt
Belgique