Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Maison Médicale Couleurs Santé
Wij financieren ook

Maison Médicale Couleurs Santé

Gezondheidszorg (Sociaal)

Wijkgezondheidscentrum ‘Couleurs Santé’ in Elsene opende de deuren in 2004, in de buurt van het ziekenhuis van Elsene en het Flageyplein. Het centrum hanteert een forfaitair systeem en is toegankelijk voor alle inwoners van de gemeente Elsene. Patiënten kunnen bij het team terecht voor algemene geneeskunde, kinesitherapie en verpleging. Globaliteit en toegankelijkheid voor iedereen, zonder onderscheid van leeftijd, geslacht of afkomst, zijn de twee pijlers van dit medisch centrum.
‘Couleurs Santé’ ontwikkelt preventieprogramma’s voor zijn patiënten. Het team heeft trouwens ook banden met het sociale en medisch-sociale netwerk. Het neemt regelmatig deel aan evenementen in de wijk en organiseert mee verschillende gezondheidsprojecten in de gemeente.

http://www.couleurssante.be/

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
Chaussée de Boondael 206
1050
Bruxelles
Belgium