Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Woon- en Zorgcentrum Avondlicht
Wij financieren ook
Villa Hooghe Heide Villa Hooghe Heide Gezondheidszorg
Vreedenhoff Vreedenhoff Gezondheidszorg
Woonerf Luscinia Woonerf Luscinia Gezondheidszorg

Woon- en Zorgcentrum Avondlicht

Gezondheidszorg (Sociaal)

Avondlicht is een kleine zelfstandige zorginstelling in Herwijnen. Er zijn 70 appartementen waarin bewoners zowel langdurig als tijdelijk kunnen wonen. Ook is er de mogelijkheid voor dagopvang en kunnen appartementen gehuurd worden. Avondlicht hecht er groot belang aan om echtparen bij elkaar te kunnen laten wonen.

Speciaal voor onze gesloten afdeling komt er nieuwbouw. Er komen 24 plaatsen, met een mogelijke uitbreiding naar 32. Dit met een gesloten binnentuin, zodat alle bewoners naar believen toch onbegeleid naar buiten kunnen.

In het kader van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid wil Avondlicht een duurzaam gebouw neerzetten. Met veel isolatie en weinig installaties. Een zogenaamd passief huis. Een goed binnenklimaat en een huis gericht op beleving zijn belangrijke uitgangspunten.

http://al-h.nl/

Gezondheidszorg

Een goede fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor een goede levenskwaliteit. Daarom financiert Triodos Bank allerlei organisaties, instellingen en ondernemingen die bijdragen tot een kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Voorbeelden zijn klinieken, revalidatiecentra, wijkgezondheidscentra of instellingen voor ouderenzorg.

Adres:
Sluimerskamp 18
4171 BR
Herwijnen