Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Yumeko B.V.
Wij financieren ook
Wereldwinkel Leiden Wereldwinkel Leiden Detailhandel non-food
Yoni Yoni Detailhandel non-food
Ameco Ameco Professionele diensten
Amenti Uitvaartverzorging Amenti Uitvaartverzorging Professionele diensten

Yumeko B.V.

Detailhandel non-food (Sociaal)

“Change the world sleeping”, dat is Yumeko’s droom. Yumeko is een sociale onderneming opgericht in 2010 en heeft de ambitie een ethische, volledig duurzame en transparante keten op te zetten voor alle producten in de slaap- en badkamer.
Yumeko is ervan overtuigd dat positieve maatschappelijke veranderingen in gang gezet kunnen worden door bedrijven en hun klanten. Dat is waarom Yumeko als koploper is gestart met het op de markt brengen van biologisch en fair trade bedlinnen en badgoed.
Yumeko werkt alleen met de meest natuurlijke en duurzame materialen van hoge kwaliteit. Met hun keurmerken kunnen ze garanderen dat hun materialen en productieprocessen duurzaam en eerlijk zijn. Zo waarborgt hun Fairtrade certificaat dat er is ingekocht tegen een rechtvaardige prijs en onder eerlijke handelsvoorwaarden en garandeert hun GOTS certificaat dat hun katoen, wol en ganzendons voldoen aan de strengste biologische eisen. Hiermee komen ze dichter bij hun doel: slapend de wereld veranderen.

https://www.yumeko.nl/

Detailhandel non-food

Triodos Bank financiert duurzame winkeliers die niet enkel naar winst streven maar ook aandacht hebben voor sociale en ecologische waarden. Het kan gaan om speciaalzaken met ambachtelijke producten zoals duurzame kledij of speelgoed, maar ook om verkopers van hulpmiddelen voor mensen met een beperking.

Adres:
Herengracht 418 sous
1017 BZ
Amsterdam