Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Muziekgebouw aan 't IJ
Wij financieren ook
More Stage Services More Stage Services Kunst en cultuur
Museum De Kantfabriek Museum De Kantfabriek Kunst en cultuur
Muziekorganisatie Noord Muziekorganisatie Noord Kunst en cultuur
Muziekvereniging Aurora Muziekvereniging Aurora Kunst en cultuur

Muziekgebouw aan 't IJ

Kunst en cultuur (Cultuur)

Het Muziekgebouw aan ’t IJ is de Amsterdamse concertzaal die je andere geluiden wil laten horen. Het accent ligt dan ook op actuele muzikale ontwikkelingen. Van de themaprojecten, festivals, multimediaconcerten en bijzondere series genieten jaarlijks 100.000 bezoekers.

Muziekgebouw aan ’t IJ is een internationaal toonaangevend podium voor hedendaagse muziek en ook klassiek, jazz, elektronische popmuziek en wereldmuziek. De Grote Zaal (725 stoelen) heeft een hele goede akoestiek. Het plafond, de wanden en vloerdelen zijn beweegbaar, zodat onder meer de ‘nagalmtijd voor ieder concert optimaal is.

De mensen van Het Muziekgebouw aan ’t IJ willen hoge kwaliteit muziek brengen aan een zo breed mogelijk publiek van alle leeftijden. Spraakmakend zijn en vooroplopen zijn belangrijk in hun missie. Een plek aan het IJ dus om je te laten inspireren en verrassen!

http://www.muziekgebouw.nl/

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur verruimt horizonten en biedt de samenleving een schat aan rijkdom die het louter materialistische overstijgt. Kunst brengt mensen samen en kan een aanzet zijn voor positieve veranderingen. Daarom is kunst en cultuur een essentieel onderdeel van duurzame ontwikkeling, en een sector die Triodos Bank financiert. We verlenen krediet aan heel wat kunstenaarsgezelschappen, cultuurhuizen en artiesten, en dat in alle mogelijke disciplines: muziek, theater, beeldende kunst, film of moderne dans.

Adres:
Piet Heinkade 1
1019 BR
Amsterdam
Nederland