Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Frozen Dutch
Wij financieren ook
Frites uit Zuyd Frites uit Zuyd Natuurvoeding
Fromagerie Kef Fromagerie Kef Natuurvoeding
GYS Utrecht GYS Utrecht Natuurvoeding
Gezonde Gronden Gezonde Gronden Natuurvoeding

Frozen Dutch

Natuurvoeding (Milieu)

Ze waren vroeger beeldend kunstenaar en socioloog, maar besloten door te gaan als ijsmaker. Reggie Gunn en Reint Schurin zijn de oprichters van Frozen Dutch. Hun droom: eerlijke ingrediënten omtoveren tot iets wat echt lekker en bijzonder is.

Frozen Dutch wordt biologisch, dus verantwoord bereid. Maar is ook erg lekker door de bijzondere smaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van steranijs-stoofpeer? Of mascarpone-kruisbessen? Of yoghurt-rode biet? Het zijn als het om ijs gaat nieuwe smaakcombinaties die gebaseerd zijn op oude Nederlandse recepten.

De ingrediënten van Frozen Dutch maken geen lange reis, maar komen uit de directe omgeving. Dat is beter voor het milieu en natuurlijk ook voor de lokale boeren. Frozen Dutch produceert het ijs vervolgens op een verantwoorde manier. Je vindt Frozen Dutch bij (biologische) supermarkten en ook steeds vaker in restaurants. Ook bij jou in de buurt.

???youtube.initial.text??????youtube.message.text??????youtube.accept.text???

http://www.frozendutch.nl

Natuurvoeding

Natuurvoeding zonder toegevoegde stoffen is lekker, gezond en voedzaam. Je proeft dat biologische producten de vrucht zijn van een zorgvuldig, natuurlijk en ecologisch proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. In deze sector financiert Triodos Bank natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- en verwerkingsbedrijven, restaurants, cafés en groothandels.

Adres:
Asterweg 17 A-15
1031 HL
Amsterdam
Nederland