Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Stichting de Verdieping
Wij financieren ook
Studio Carina Riezebos Studio Carina Riezebos Kunst en cultuur
Studio Claudy Jongstra Studio Claudy Jongstra Kunst en cultuur

Stichting de Verdieping

Kunst en cultuur (Cultuur)

De Verdieping is het maandelijkse cultuurprogramma van TrouwAmsterdam. Op woensdag- en donderdagavonden worden er filmavonden, exposities, interviews, Q & A's, live performances en nog veel meer kunst en cultuurgerelateerde avonden georganiseerd.

Opgericht als kind van de crisis heeft De Verdieping het doel om met minimale middelen, maximaal cultuur te programmeren. Dit gebeurt met een open-source karakter, waaraan iedereen - externe programmeurs, culturele instanties én het publiek - iets kan bijdragen. Studenten, kunstenaars, mediaspecialisten, architecten, ontwerpers, bloggers en andere cultuurvernieuwers vinden hier een plaats om samen te komen en ideeën op te steken.

De programmering raakt onderwerpen als social media, architectuur, design, film, kunst, muziek en cultuur, maar ook urban recycling, netwerktechnologie, ubiquitous computing en stedelijke innovatie. Historische ontwikkelingen, internationale trends en actualiteiten wisselen elkaar af in drie peilers: Toekomst van de Stad, Media en Kunst & Cultuur.

De Verdieping is onderdeel van TrouwAmsterdam. TrouwAmsterdam is een innovatief project waarbij de voormalige drukkerij van dagblad Trouw een tijdelijke nieuwe bestemming heeft gekregen als biologisch restaurant, een club en een cultureel platform.

http://www.trouwamsterdam.nl/nl/

http://www.verdieping.org

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur verruimt horizonten en biedt de samenleving een schat aan rijkdom die het louter materialistische overstijgt. Kunst brengt mensen samen en kan een aanzet zijn voor positieve veranderingen. Daarom is kunst en cultuur een essentieel onderdeel van duurzame ontwikkeling, en een sector die Triodos Bank financiert. We verlenen krediet aan heel wat kunstenaarsgezelschappen, cultuurhuizen en artiesten, en dat in alle mogelijke disciplines: muziek, theater, beeldende kunst, film of moderne dans.

Adres:
Wibautstraat 127
1091 GL
Amsterdam