Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Het Muziekpakhuis
Wij financieren ook
Het Energiehuis Het Energiehuis Kunst en cultuur
Het Koelhuis Het Koelhuis Kunst en cultuur
Horrik Horrik Kunst en cultuur

Het Muziekpakhuis

Kunst en cultuur (Cultuur)

In hartje Amsterdam staat een particuliere muziekschool waar alles draait om bevlogenheid en samen spelen. Hier krijgen meer dan 60 musici als muziekdocent alle ruimte om hun passie over te brengen. En jaarlijks krijgen minstens 1200 leerlingen de kans om zich muzikaal te uiten.

Het Muziekpakhuis is al bijna 35 jaar een collectief dat werkt zonder subsidie en zonder winstoogmerk. De filosofie is eenvoudig: de kosten laag houden, zodat inspirerende en betaalbare muziekles mogelijk blijft. De stichting is dan ook een vraagbaak voor andere kunstinstellingen die de transitie doormaken van gesubsidieerd naar zelfstandig.

Het Muziekpakhuis biedt groeps- en individuele lessen, maar ook workshops en ensemblebegeleiding. In het gebouw wordt rondom de lessen huiswerk gemaakt, krant gelezen en koffie gedronken. Of je nou jong of oud bent, beginner of ervaren muzikant, dat maakt niet uit. Je vindt altijd hier de kennis en inspiratie voor muzikale groei.

???youtube.initial.text??????youtube.message.text??????youtube.accept.text???

http://www.muziekpakhuis.nl

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur verruimt horizonten en biedt de samenleving een schat aan rijkdom die het louter materialistische overstijgt. Kunst brengt mensen samen en kan een aanzet zijn voor positieve veranderingen. Daarom is kunst en cultuur een essentieel onderdeel van duurzame ontwikkeling, en een sector die Triodos Bank financiert. We verlenen krediet aan heel wat kunstenaarsgezelschappen, cultuurhuizen en artiesten, en dat in alle mogelijke disciplines: muziek, theater, beeldende kunst, film of moderne dans.

Adres:
Alberdingk Thijmstraat 19
1054AH
Amsterdam
Nederland