Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

CycleNation
Wij financieren ook
Bob Orange Bicycles Bob Orange Bicycles Detailhandel non-food
Charlie + Mary Charlie + Mary Detailhandel non-food
De Amaranth De Amaranth Detailhandel non-food
De Beeldhouwwinkel De Beeldhouwwinkel Detailhandel non-food

CycleNation

Detailhandel non-food (Sociaal)

CycleNation is een fietsenwinkel in de Steenstraat in Arnhem. CycleNation verkoopt merken die net even anders zijn dan anders. De merken onderscheiden zich op het gebied van bedrijfscultuur, sociaal- en/of milieubewustzijn, stijl en kwaliteit. Samen met een goede werkplaats, vakkundig personeel, een kopje (h)eerlijke koffie of thee, een leestafel en zelfs een tuintje maakt dit CycleNation tot dé ontmoetingsplek voor elke fietsliefhebber.

Eigenaar Jasper Meijerink: “Een fiets is voor mij meer dan alleen een vervoermiddel of sportapparaat, het is dat allebei en nog zoveel meer. Een oplossing voor verkeersproblemen, een modeaccessoire, een lifestyle-uiting, een werkpaard, een technisch hoogstandje, een traditie op twee wielen. En dat wil ik delen. Daar zet ik me met hart en ziel voor in. Dat verkoop ik. Zo ben ik, zo is mijn winkel!”

http://www.cyclenation.nl

Detailhandel non-food

Triodos Bank financiert duurzame winkeliers die niet enkel naar winst streven maar ook aandacht hebben voor sociale en ecologische waarden. Het kan gaan om speciaalzaken met ambachtelijke producten zoals duurzame kledij of speelgoed, maar ook om verkopers van hulpmiddelen voor mensen met een beperking.

Adres:
Steenstraat 52A
6828CM
Arnhem
Nederland