Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Home

Maandsparen

Woonkrediet Bereken het bedrag dat u kunt lenen

Het gaat goed

Maak mee het verschil

Welkom bij de bank waar het goed gaat met uw geld

  • Transparant - De enige bank in België die transparant bankiert: u ziet precies welke duurzame ondernemers we met uw geld financieren.
  • Onafhankelijk - Triodos Bank is bewust niet-beursgenoteerd. Zo is er minder druk om kortetermijnwinsten te realiseren.
  • Solide - De voorbije 5 jaar groeide de bank gemiddeld met 20%. Vandaag hebben we 61.000 klanten in België en 530.000 in Europa.

Uw geld kan een verschil maken

Wist u dat de keuze voor uw bank vandaag een impact heeft op de samenleving van morgen?

Maak mee het verschil

Maak mee een verschil

Bent u ervan overtuigd dat het ook anders kan? Duurzamer, doordachter, eerlijker, met respect voor elkaar en de natuur. Wilt u actief bijdragen aan positieve veranderingen?

Met Triodos Bank kiest u voor een verantwoorde manier van bankieren. Uw geld rendeert in toekomstgerichte bedrijven en organisaties die een verschil maken: sociaal, cultureel en voor het milieu. Dat is goed voor u en het heeft een positieve impact op de samenleving. 

Ontdek wat we bieden

Waarom uw geld toevertrouwen aan Triodos Bank?

Als klant van Triodos Bank draagt u altijd bij aan een duurzame samenleving. Of u nu spaart of belegt:

  • Sparen : u kiest voor veiligheid. U geniet een rente en met uw geld financieren we enkel lokale en toekomstgerichte ondernemers.
  • Beleggen : u neemt een risico. De waarde van uw investering kan stijgen of dalen. U stimuleert actief duurzame beleidsbeslissingen van beursgenoteerde bedrijven.

Hebt u vragen?