Ik ben mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord voor Internet Banking vergeten. Wat moet ik doen?

Meld je probleem aan info@triodos.be en vermeld je naam, voornaam en geboortedatum.

De vroegere manier van aanmelden met gebruikersnaam en wachtwoord wordt niet meer aangeboden. Voortaan kan je aanmelden met de Triodos Mobile Key, een extra functie in de Triodos Mobile Banking app. Je kan er niet alleen mee aanmelden maar ook verrichtingen mee uitvoeren op je computer, smartphone of tablet. Dat is:

  • (veel) sneller: je hoeft niet meer te wachten op een brief met de inloggegevens en hebt in enkele minuten toegang tot je rekeningen.
  • gemakkelijker: voor je verrichtingen heb je alleen maar je smartphone nodig, die je wellicht altijd bij je hebt. Je hoeft dus geen gebruikersnaam of wachtwoord meer te onthouden
  • zeer veilig: deze manier van inloggen biedt meer veiligheid, want hij wordt voortdurend geactualiseerd volgens de Europese regelgeving EIDAS (Electronic Identification Authentification and trust Services). Tot slot vermindert deze methode de kans op fraude aanzienlijk doordat je identificatie en authenticatie gegarandeerd zijn.

Zodra we je e-mail krijgen, sturen we je twee e-mails: een over de voordelen van de Triodos Mobile Key en een tweede met de verificatiecode om de Triodos Mobile Key te activeren.