Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Home

Sign for my future

Beleggingsfondsen

Triodos Impact Portfolio

Woonkrediet Bereken het bedrag dat u kunt lenen
Woonkrediet

Wat financieren we ?

Welkom bij de bank die met je geld iets goeds doet

  • Transparant - De enige bank in België die transparant bankiert: je ziet precies welke duurzame ondernemers we met je geld financieren.
  • Onafhankelijk - Triodos Bank is bewust niet-beursgenoteerd. Zo is er minder druk om kortetermijnwinsten te realiseren.
  • Solide - De voorbije 5 jaar groeide de bank gemiddeld met 19%. Vandaag hebben we 66.000 klanten in België en 657.000 in Europa.

Sparen met dubbel rendement

Met je spaargeld financiert Triodos Bank enkel organisaties en bedrijven die ondernemen met respect voor mens en milieu. Met financieel én maatschappelijk rendement.

Jij bepaalt de wereld waarin we leven

Ook je geld is een machtig instrument. Leg het daarom in de handen van mensen die er iets goeds mee doen. Die zekerheid heb je als je je spaargeld of een belegging toevertrouwt aan Triodos Bank.

Waarom je geld toevertrouwen aan Triodos Bank?

Als klant van Triodos Bank draag je altijd bij aan een duurzame samenleving. Of je nu spaart of belegt:

  • Sparen : je kiest voor veiligheid. Je geniet een rente en met je geld financieren we enkel lokale en toekomstgerichte ondernemers.
  • Beleggen : je neemt een risico. De waarde van je investering kan stijgen of dalen. Je stimuleert actief duurzame beleidsbeslissingen van beursgenoteerde bedrijven.

Hebt u vragen?

We helpen u graag van maandag tot vrijdag, van 9 u. tot 17 u.