Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

De EaSI Borgstelling

Voor sociale ondernemingen

De EaSI* Borgstelling is een Europese borgstelling gericht op sociaal ondernemerschap, waar bedrijven die een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij, voor in aanmerking komen. Het geeft Triodos Bank de mogelijkheid om eerder een financiering te verstrekken en het kan voor gunstigere voorwaarden zorgen. 

Met een EaSI Borgstelling heeft u een financiering met een waarborg die door de Europese Unie is mogelijk gemaakt vanuit het programma voor werkgelegenheid en sociale innovatie (EaSI).

Voor wie

Voor ondernemers zoals hierboven genoemd die een lening bij Triodos Bank afsluiten vanaf € 50.000 tot € 500.000 (met een maximale jaaromzet of totaal balans van € 30 miljoen). Naast deze voorwaarden zijn er een aantal specifieke voorwaarden ten aanzien van de dividenduitkering en impactmeting. Uw relatiemanager kan daar meer over vertellen tijdens de kredietaanvraag. 


European_Commission     EIF-Logo-JPEG-Version

* Een garantie gefinancierd door de Europese Unie vanuit het Programma voor werkgelegenheid en sociale innovatie (Employment and Social Innovation, EaSI).