Ga rechtstreeks naarNavigatie, invoerveld:zoeken of deinhoud

Contact & diensten - Particulieren

Hoe kunnen wij u helpen?

Meest gestelde vragen

Waarom zou ik kiezen voor een Triodos woonkrediet?

Triodos Bank stimuleert al sinds lang duurzaam bouwen met voordelige tarieven en kreeg dankzij een overeenkomst met de Vlaamse overheid ook het nieuwe, officiƫle BEN-keurmerk . Vanaf april 2013 baseert Triodos Bank bovendien haar duurzaamheidscriteria voor woningen op energieprestatienormen (de E-waarden), die duidelijk objectiveerbaar zijn en die het Vlaams Energieagentschap ook hanteert.

Uw voordelen op een rij:

  • Hoe energiezuiniger de woning, hoe voordeliger uw tarief  .
  • Voor de inschatting van de terugbetalingscapaciteit houdt de bank rekening met de toekomstige besparing op de energiefactuur. Ook dat is een extra hefboom die het mogelijk maakt om de meerkost van energiezuinig bouwen toch te kunnen financieren.
  • Transparante tarieven: de geafficheerde tarieven zijn de effectieve tarieven die klanten krijgen, en ze zijn hetzelfde voor alle klanten.
  • Enkel de energiezuinigheid van de woning bepaalt het tarief. Of een klant veel spaargeld of andere producten heeft bij de bank, speelt geen rol.
  • De bank koppelt geen andere producten aan het woonkrediet. Klanten kunnen hun schuldsaldoverzekering en brandverzekering vrij kiezen.

Is uw vraag beantwoord? Ja Nee

Kijk ook eens naar:

Neem contact op

Neem contact op met Triodos Bank